Joshua Tree Park

Op ruim twee uur rijden van Los Angeles vind je het Joshua Tree National Park. Op deze plek, in het zuiden van Californië, heerst een woestijnklimaat, wat er voor zorgt dat het 's zomers érg warm kan worden. Door de afgelegen locatie (en dus weinig grondlicht) is het een ideale plek om de sterrenhemel te bekijken.

Als je deze plek bezoekt, boek dan zéker een nachtje in een originele ouderwetse Airstream. Bij Joshua Tree Acres staan 4 originele airstreams op het terrein en hier voelt het echt als 'the middle of nowhere'. Wat een fantástische plek was dit! Hier voelde reizen echt als een feestje! Zelfs 3opreis heeft onze foto’s gespot, in hun artikel over de mooiste slaapplekken .

Merchant on the road

Voor een nachtje hadden wij de beschikking over onze eigen airstream Merchant on the road uit 1966. Van de vier airstreams die op hun terrein staan, was dit de allerleukste.
Vooral tijdens de golden hour is deze camper echt een pláátje!


Ons grijze monster zag er van buiten nog oldskool uit, maar was vanbinnen volledig opgeknapt.

Badkuipen

In deze badkuipen, ook op het terrein van Joshua Tree Acres, hadden wij een heerlijk momentje van bezinning... mét uitzicht op Joshua Tree National Park.

Sea salt solar tub

In deze enorme solar tub kun je een frisse zoutwater duik nemen, héérlijk.

Jacuzzi

's Avonds kun je, onder het genot van een glaasje wijn, genieten van de jacuzzi. Wat wil een mens nog meer?!

Korte stop - Dino's

Op de weg tussen Los Angeles en Joshua Tree Park kom je langs Cabazon Dinosaurs, waar deze enorme dino's te vinden zijn. Leuk om een korte stop te maken en de benen te strekken.